Obavijest o radu vanjskog bazena

Gradski bazeni Slavonski Brod otvorili su vanjski olimpijski bazen u subotu 29. lipnja 2024. godine. Vanjski rekreativni bazeni još nisu u funkciji, ali zato korisnici imaju na raspolaganju unutarnje bazene. Ulaz je kroz unutarnju recepciju.

Dnevna ulaznica za odrasle je 4,00 €  dok je cijena za školarce, studente, umirovljenike, članove HVIDRA-e, osobe s invaliditetom i nezaposlene 2,00 € uz predočenje valjanog dokumenta kojim ostvaruju popust. Obiteljska ulaznica je 8,00 €.

I ovoga ljeta za rekreativce nudimo jutarnje i večernje plivanje po cijeni od 2,00 € u prvom i zadnjem satu radnog vremena. Karta kupljena za jutarnje ili večernje plivanje vrijedit će samo u navedenim terminima.

Radno vrijeme bazena je radnim danima od 8:00 do 21:00 sat, a vikendom i blagdanima od 8:00 do 20:00 sati.

Podijelite članak:

Ostale novosti

7. Brodski ljetni kamp

  „Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 7. put zajednički organiziraju Grad Slavonski

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Skip to content