Kućni red za Kajak kanu klub

  1. Korisnici objekta su klubovi koji imaju potpisan Ugovor o korištenju i upravljanju športskom građevinom.
  2. Nije dozvoljeno korištenje objekta bez nadzora odgovorne osobe kluba pod čijim vodstvom se odvija športska aktivnost.
  3. Svaki korisnik klupskih prostorija i opreme dužan je skrbiti o čistoći i redu u prostorijama i ne dozvoljavati narušavanje reda ili izazivanje oštećenja na inventaru, instalacijama, uređajima i spravama. Ako do toga ipak dođe, svaki član kluba dužan je to prijaviti odgovornoj osobi.
  4. Svaki korisnik svlačionice dužan je svoju opremu uredno objesiti na vješalicu, a obuću složiti na postolje vješalice ispod sjedalice.
  5. Korištenje teretane dozvoljeno je samo u svrhu treninga aktivnih članova kluba koji se pripremaju za natjecanja.
  6. U hangare se smije ulaziti i iz njih iznositi i unositi čamce i drugu opremu samo po odobrenju i pod nadzorom trenera koji vodi trening ili druge odgovorne osobe u klubu.
  7. Nije dozvoljeno korištenje klima uređaja bez odobrenja odgovorne osobe kluba.
  8. Nije dozvoljeno konzumiranje alkohola u objektu ili ispred objekta.
  9. Dozvoljeno vrijeme korištenja objekta je od 6:00 do 22:00.
  10. Nepridržavanje kućnog reda za posljedicu će imati udaljavanje korisnika sa objekta.
Podijelite članak:

Ostale novosti

OTVORENJE UNUTARNJIH BAZENA

Poštovani korisnici Gradskih bazena, obavještavamo Vas da su u utorak, 12.9.2023. godine, unutarnji bazeni počeli s radom. Radno vrijeme unutarnjih bazena bit će radnim danima

Upisi u sportske programe

  Gradski bazeni Slavonski Brod pozivaju: POČINJEMO S UPISIMA U SVE NAŠE SPORTSKE PROGRAME   Upisi u sve programe obavljaju se na recepciji Gradskih bazena

Skip to content