Kućni red za Kajak kanu klub

  1. Korisnici objekta su klubovi koji imaju potpisan Ugovor o korištenju i upravljanju športskom građevinom.
  2. Nije dozvoljeno korištenje objekta bez nadzora odgovorne osobe kluba pod čijim vodstvom se odvija športska aktivnost.
  3. Svaki korisnik klupskih prostorija i opreme dužan je skrbiti o čistoći i redu u prostorijama i ne dozvoljavati narušavanje reda ili izazivanje oštećenja na inventaru, instalacijama, uređajima i spravama. Ako do toga ipak dođe, svaki član kluba dužan je to prijaviti odgovornoj osobi.
  4. Svaki korisnik svlačionice dužan je svoju opremu uredno objesiti na vješalicu, a obuću složiti na postolje vješalice ispod sjedalice.
  5. Korištenje teretane dozvoljeno je samo u svrhu treninga aktivnih članova kluba koji se pripremaju za natjecanja.
  6. U hangare se smije ulaziti i iz njih iznositi i unositi čamce i drugu opremu samo po odobrenju i pod nadzorom trenera koji vodi trening ili druge odgovorne osobe u klubu.
  7. Nije dozvoljeno korištenje klima uređaja bez odobrenja odgovorne osobe kluba.
  8. Nije dozvoljeno konzumiranje alkohola u objektu ili ispred objekta.
  9. Dozvoljeno vrijeme korištenja objekta je od 6:00 do 22:00.
  10. Nepridržavanje kućnog reda za posljedicu će imati udaljavanje korisnika sa objekta.
Podijelite članak:

Ostale novosti

Redovni remont vanjskog bazena

Po redovnom godišnjem planu održavanja objekata, djelatnici Ustanove za gospodarenje športskim objektima započeli su s planiranim radovima i pripremama za ljetnu sezonu na vanjskom bazenu.

Otvorenje ŠRC „Klasije“

ŠRC „Klasije“ danas, 10.3.2023.  ponovo otvaraju svoja vrata. Sve zainteresirane očekuju dva novouređena malonogometna terena s umjetnom podlogom i novom rasvjetom. Radno vrijeme je svaki

Skip to content