IMG 20160530 200130

U okviru Službe spašavanja života na vodi, Hrvatski Crveni križ provodi tečajeve za osposobljavanje spasilaca, a uskoro započinje novi ciklus osposobljavanja na razini cijele Republike Hrvatske.

Na području Slavonije tečaj je, osim u Vukovaru, planiran i u Slavonskom Brodu na Gradskim bazenima od 20. – 24.6.2022. godine.

Kandidati koji mogu pristupiti tečaju za osposobljavanje moraju imati minimalno 18 godina, minimalno srednju stručnu spremu ili upisan završni razred srednje škole, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti od liječnika opće prakse te moraju isplivati 400 metara za manje od 8 minuta i roniti 25 metara u daljinu.

Posljednje dvije norme za pristupanje tečaju ispituju se testiranjem koje će se održati 16.5. i 1.6.2022. godine na Gradskim bazenima Slavonski Brod.

Kako bi omogućili da se što bolje pripreme za testiranje i tečaj, prijavljenim kandidatima nudimo mogućnost kupnje mjesečne ulaznice za bazene u iznosu od 150,00 kn. Također, bit će im omogućeno savjetovanje i pomoć oko pripreme od strane naših kineziologa. Za kandidate koji uspješno završe tečaj postoji i mogućnost zaposlenja na bazenima tijekom ljetne sezone.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti OVDJE, a sve dodatne informacije mogu dobiti na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 099 534 7056.