7. Brodski ljetni kamp

 

„Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 7. put zajednički organiziraju Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima.

Cilj kampa je kao i svih prethodnih godina omogućiti djeci aktivno provođenje slobodnog vremena sudjelovanjem u prvenstveno sportsko-edukativnim sadržajima. Ove godine djeca će uz veliki izbor sportskog sadržaja (plivanje, nogomet, gimnastika, atletika, elementarne i štafetne igre, kuglanje, stolni tenis) koji će im biti dostupan, imati priliku sudjelovati u novim aktivnostima kao što su planinarenje i radionice iz područja programiranja. Također, zajedničkom suradnjom s ostalim ustanovama Grada Slavonskog Broda dodatno će se sadržajno obogatiti ovaj kamp posjetama kulturnim znamenitostima koje se nalaze na području grada Slavonskog Broda.

U Brodskom ljetnom kampu mogu sudjelovati djeca od 1. do 4. razreda osnovne škole, uz uvjet znanja plivanja (skok u duboku vodu i minimalno preplivavanje 25 m bilo koji način) i odsustvo psihofizičkih poteškoća. Prijaviti se možete na recepciji Gradskih bazena od 1. lipnja dok se slobodna mjesta ne popune.

Odlična je ovo prilika za sve roditelje koji žele svojoj djeci pružiti tjedan dana punih zabave, kroz sport  i djeci zanimljive prilagođene edukativne radionice, jer osim aktivnog provođenja vremena za vrijeme školskih praznika, svaki polaznik će na poklon dobiti i prigodnu majicu Brodskog ljetnog kampa!

 

Podijelite članak:

Ostale novosti

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Škola klizanja

Poštovani korisnici, Ustanova za gospodarenje športskim objektima tradicionalno organizira školu klizanja na Gradskom klizalištu u Tvrđavi Brod. Svrha škole klizanja je naučiti djecu osnovnim elementima

Skip to content