Škola klizanja

Poštovani korisnici, Ustanova za gospodarenje športskim objektima tradicionalno organizira školu klizanja na Gradskom klizalištu u Tvrđavi Brod.

Svrha škole klizanja je naučiti djecu osnovnim elementima klizanja koristeći različite metodičke vježbe i igre. Polaznicima škole poboljšava se razvoj motoričkih sposobnosti s posebnim naglaskom na razvoj ravnoteže i koordinacije.

Škola počinje 27.12.2023. i  završava 5.1.2024. godine. Prijaviti se mogu djeca od 5 do 10 godina starosti. Cijena škole klizanja iznosi 30,00 €, a uključuje 8 termina u trajanju od 45 minuta.  Polaznicima škole klizanja osigurane su klizaljke i zaštitne kacige. Radi sigurnosti djece program se odvija u manjim grupama. Na završnom satu polaznicima će biti dodijeljene diplome.

Prijave se vrše od 12. do 21.12.2023. Svi polaznici trebaju ispuniti Upisni list koji se nalazi u prilogu obavijesti. Upisni list možete poslati  na e-mail: ured.uzgso@gmail.com ili ga ispuniti na recepciji Gradskih bazena. Sve ostale informacije možete dobiti na broj mobitela: 099 300 9008 ili na e-mail: ured.uzgso@gmail.com .

Broj polaznika je ograničen.

Upisni list – škola klizanja

 

 

Podijelite članak:

Ostale novosti

7. Brodski ljetni kamp

  „Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 7. put zajednički organiziraju Grad Slavonski

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Skip to content