Obavijest o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti za radno mjesto Recepcionar

Ustanova za gospodarenje športskim objektima
Povjerenstvo za provedbu Oglasa

Slavonski Brod, 3. srpnja 2023. godine

Sukladno Oglasu za prijam u radni odnos na određeno vrijeme, objavljenom putem „Burze rada“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, službenih web stranica Ustanove i oglasne ploče Ustanove, za radno mjesto Recepcionar, objavljuje se


O B A V I J E S T
o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti

Obavještavamo kandidate po gore navedenom Oglasu za prijam u radni odnos kako će se prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata održati u Športskoj dvorani „Vijuš“, Stanka Vraza 2/A, Slavonski Brod, dana 6. srpnja 2023. godine s početkom u 8:00 sati.

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa i čije su prijave pravodobne i potpune, a koji nisu dobili obavijest o neispunjavanju uvjeta Oglasa putem elektroničke pošte.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provest će se temeljem Upute kandidatima koja je sastavni dio ove Obavijesti.

Ako kandidat/-kinja ne pristupi u navedeno vrijeme prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrat će se da je povukao/-la prijavu na Oglas neovisno o razlozima nemogućnosti. Nije moguće naknadno održavanje prethodne provjere znanja i sposobnosti. Prije početka prethodne provjere potrebno je pripremiti i predočiti identifikacijski dokument s fotografijom te podatak o OIB-u radi identifikacije.

Ustanova za gospodarenje športskim objektima zadržava pravo izmjene dana i vremena održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti uslijed nepredviđenih okolnosti te se upućuju kandidati na redovitu provjeru elektroničke pošte i službenih web-stranica Ustanove.

Povjerenstvo za provedbu Oglasa

Upute za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti

Podijelite članak:
Skip to content