Obavijest o početku škole klizanja za djecu

ovim putem obavještavamo vas da Ustanova za gospodarenje športskim objektima i ove godine organizira školu klizanja na klizalištu u Tvrđavi Brod. Ciljevi programa su naučiti djecu osnovne elemente klizanja pomoću različitih metodičkih vježbi i igri te uskladiti razvoj motoričkih sposobnosti s posebnim naglaskom na razvoj ravnoteže i koordinacije.

Program će se provoditi od 27.12.2022. do 7.1.2023. godine, a prijaviti se mogu djeca od 5 do 10 godina starosti. Cijena škole klizanja iznosi 200 kn, a uključuje 10 termina u trajanju od 45 minuta. Polaznicima škole klizanja osigurane su klizaljke i zaštitne kacige. Radi sigurnosti djece program se odvija u manjim grupama. Na završnom satu polaznicima će biti dodijeljene diplome.

Prijave se vrše od 16. do 22.12.2022. Svi polaznici trebaju ispuniti Upisni list koji se nalazi u prilogu obavijesti. Upisni list možete poslati  na e-mail: ured.uzgso@gmail.com ili ga ispuniti na recepciji Gradskih bazena. Sve ostale informacije možete dobiti na broj mobitela: 099 300 9008 ili na e-mail: ured.uzgso@gmail.com .

Broj polaznika je ograničen.

 

Upisni list – škola klizanja

Podijelite članak:

Ostale novosti

Redovni remont vanjskog bazena

Po redovnom godišnjem planu održavanja objekata, djelatnici Ustanove za gospodarenje športskim objektima započeli su s planiranim radovima i pripremama za ljetnu sezonu na vanjskom bazenu.

Otvorenje ŠRC „Klasije“

ŠRC „Klasije“ danas, 10.3.2023.  ponovo otvaraju svoja vrata. Sve zainteresirane očekuju dva novouređena malonogometna terena s umjetnom podlogom i novom rasvjetom. Radno vrijeme je svaki

Skip to content