Obavijest o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti za radno mjesto Recepcionar

Ustanova za gospodarenje športskim objektima
Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja


Slavonski Brod, 21. listopada 2022. godine

Sukladno Javnom natječaju za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme, objavljenom putem „Burze rada“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, službenih web stranica Ustanove i oglasne ploče Ustanove, za radno mjesto Recepcionar, objavljuje se


O B A V I J E S T

o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti

Obavještavamo kandidate po gore navedenom javnom natječaju za prijam u radni odnos kako će se prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata održati u Športskoj dvorani Vijuš, Stanka Vraza 2/A, Slavonski Brod, dana 24.listopada 2022. godine s početkom u 9:00 sati.

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja i čije su prijave pravodobne i potpune, a koji nisu dobili obavijest o neispunjavanju uvjeta Javnog natječaja putem elektroničke pošte.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provest će se temeljem Upute kandidatima koja je sastavni dio ove Obavijesti.

Ukoliko kandidat/-kinja ne pristupi u navedeno vrijeme prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrat će se da je povukao/-la prijavu na Javni natječaj neovisno o razlozima nemogućnosti. Nije moguće naknadno održavanje prethodne provjere znanja i sposobnosti. Prije početka prethodne provjere potrebno je pripremiti i predočiti identifikacijski dokument s fotografijom te podatak o OIB-u radi identifikacije.

Ustanova za gospodarenje športskim objektima zadržava pravo izmjene dana i vremena održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti uslijed nepredviđenih okolnosti te se upućuju kandidati na redovitu provjeru elektroničke pošte i službenih web-stranica Ustanove.

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja

 

Podijelite članak:
Skip to content