BRODSKI LJETNI KAMP 2022.

Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima i ove godine organiziraju provođenje programa Brodski ljetni kamp.

Program je namijenjen djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole, a cilj im je omogućiti aktivno provođenje ljetnih praznika. Osnovni uvjeti za sudjelovanje su znanje plivanja (skok u duboku vodu i minimalno preplivavanje 25 m bilo kojim načinom) te odsustvo zdravstvenih poteškoća.

Ove godine kamp počinje 27. lipnja 2022. i trajat će kroz 4 tjedna ciklusa do 22. srpnja 2022. Također, održati će se i dodatna 2 tjedna ciklusa s početkom od 22. kolovoza 2022. Cijena ovogodišnjeg kampa je 250,00 kn za jedan tjedan aktivnosti, a upisati se možete na recepciji Gradskih bazena.

Prijave su započele 6. lipnja 2022., a traju do ispunjenja svih raspoloživih mjesta stoga požurite i osigurajte mjesto za Vaše dijete!

Podijelite članak:

Ostale novosti

7. Brodski ljetni kamp

  „Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 7. put zajednički organiziraju Grad Slavonski

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Skip to content