Tečaj za osposobljavanje spasilaca

U okviru Službe spašavanja života na vodi, Hrvatski Crveni križ provodi tečajeve za osposobljavanje spasilaca, a uskoro započinje novi ciklus osposobljavanja na razini cijele Republike Hrvatske.

Na području Slavonije tečaj je, osim u Vukovaru, planiran i u Slavonskom Brodu na Gradskim bazenima od 20. – 24.6.2022. godine.

Kandidati koji mogu pristupiti tečaju za osposobljavanje moraju imati minimalno 18 godina, minimalno srednju stručnu spremu ili upisan završni razred srednje škole, uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti od liječnika opće prakse te moraju isplivati 400 metara za manje od 8 minuta i roniti 25 metara u daljinu.

Posljednje dvije norme za pristupanje tečaju ispituju se testiranjem koje će se održati 16.5. i 1.6.2022. godine na Gradskim bazenima Slavonski Brod.

Kako bi omogućili da se što bolje pripreme za testiranje i tečaj, prijavljenim kandidatima nudimo mogućnost kupnje mjesečne ulaznice za bazene u iznosu od 150,00 kn. Također, bit će im omogućeno savjetovanje i pomoć oko pripreme od strane naših kineziologa. Za kandidate koji uspješno završe tečaj postoji i mogućnost zaposlenja na bazenima tijekom ljetne sezone.

Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti OVDJE, a sve dodatne informacije mogu dobiti na e-mail adresi spasilacka_koordinator@crvenikrizosijek.hr ili na broj mobitela 099 534 7056.

Podijelite članak:

Ostale novosti

7. Brodski ljetni kamp

  „Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 7. put zajednički organiziraju Grad Slavonski

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Skip to content