Obavijest o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti za radno mjesto Kontrolor naplate parkiranja

Ustanova za gospodarenje športskim objektima
Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja

Slavonski Brod, 13. travnja 2022. godine

Sukladno Javnom natječaju za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme, objavljenom putem „Burze rada“ Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, službenih web stranica Ustanove i oglasne ploče Ustanove, za radno mjesto Kontrolor naplate parkiranja, objavljuje se

 


O B A V I J E S T
o prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti

 

Obavještavamo kandidate po gore navedenom Javnom natječaju za prijam u radni odnos kako će se prethodna provjera znanja i sposobnosti kandidata održati u Športskoj dvorani Vijuš, Stanka Vraza 2/A, Slavonski Brod, dana 20. travnja 2022. godine s početkom u 9:00 sati.

Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja i čije su prijave pravodobne i potpune, a koji nisu dobili obavijest o neispunjavanju uvjeta javnog natječaja putem elektroničke pošte.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provest će se temeljem Upute kandidatima koja je sastavni dio ove Obavijesti.

Ako kandidat/-kinja ne pristupi u navedeno vrijeme prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrat će se da je povukao/-la prijavu na Javni natječaj neovisno o razlozima nemogućnosti. Nije moguće naknadno održavanje prethodne provjere znanja i sposobnosti. Prije početka prethodne provjere potrebno je pripremiti i predočiti identifikacijski dokument s fotografijom i podatak o OIB-u radi identifikacije.

Ustanova za gospodarenje športskim objektima zadržava pravo izmjene dana i vremena održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti uslijed nepredviđenih okolnosti te se upućuju kandidati na redovitu provjeru elektroničke pošte i službenih web-stranica Ustanove.

 Upute kandidatima

 

Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja

Podijelite članak:
Skip to content