Otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu „Kutija čvaraka“

U subotu 29. siječnja 2022. godine, na Gradskom klizalištu u Tvrđavi Brod, održat će se otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu, osmi trofej „Kutija čvaraka“.

Prvi slavonski curling klub osnovan je u Slavonskom Brodu 2003. godine, a 2009. godine na Gradskom klizalištu na Klasijama prvi put je održano prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu poznatije pod nazivom „Kutija čvaraka“. Nakon sedam godina pauze turnir se vraća na naše klizalište.

Otvorenje turnira je u 9:45 sati, a natjecanje počinje u 10:00 sati.  Turnir će biti organiziran u skladu s uvjetima, po prilagođenim pravilima – kraća staza, manji broj endova, broj kamenja u skladu s brojem ekipa.
Prijava ekipa traje do srijede 27. siječnja 2022. godine, a sudjelovanje je besplatno! Raspored ekipa i sustav natjecanja će se utvrditi po završetku prijava ekipa.

„Kutija čvaraka“ ujedno označava i zadnji vikend ove klizačke sezone. Klizati možete do nedjelje 30. siječnja zato iskoristite još ovaj tjedan za klizanje i uživanje na ledu. 

Podijelite članak:

Ostale novosti

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Skip to content