Poziv na intervju za prijem u radni odnos

Sukladno  objavljenom Javnom natječaju za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme od 15. prosinca 2021. u Ustanovu za gospodarenje športskim objektim i liste kandidata prijavljenih na natječaj, a koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, p o z i v a m o  Vas da pristupite na intervju dana 29. prosinca 2021. na adresi: Športska dvorana Vijuš, 2.kat (ured ravnatelja), Stanka Vraza 2/a, Slavonski Brod prema sljedećem rasporedu:
1. Kandidatima za radno mjesto Dispečer intervju počinje u 9:30h
2. Kandidatima za radno mjesto Kontrolor naplate parkiranja intervju počinje u 10:00
3. Kandidatima za radno mjesto Radnik na održavanju intervju počinje u 11:00.
 
Na intervju mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Natječaja i čije su prijave pravodobne i potpune, a koji nisu dobili obavijest o neispunjavanju uvjeta Natječaja putem elektroničke pošte.
 
PRAVILA I POSTUPAK PROVEDBE INTERVJUA
Prilikom provedbe intervjua obvezno je pridržavanje odluka stožera civilne zaštite te mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi prevencije širenja epidemije COVID-19, a osobito :

Organizacija- intervju će se održati na način da se u najvećoj mogućoj mjeri spriječi širenje epidemije COVID-19 te izbjegne neposredni kontakt osoba. Niti jedan sudionik ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu, simptome akutne respiratorne infekcije niti druge simptome koji ukazuju na rizik zaraženosti COVID-19.
Pri ulasku u objekt kandidati su dužni pokazati važeću covid potvrdu i nakon toga će im se izmjeriti tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerom.
Fizička distanca- Potrebno je održavati fizičku distancu među osobama od 2 metra. Održavanje fizičkog razmaka posebno je važno radi zaštite zdravlja osoba koje pripadaju osjetljivim skupinama.
Pridržavanje svih općih i higijenskih mjera- dostupnih na poveznici: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/
Maske za lice- Obvezno je nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru. Osim medicinskih maski mogu se koristiti i platnene maske za lice te druga pokrivala koja prekrivaju usta i nos.
Dezinficiranje ruku- Pri ulasku u objekt kandidati su obvezni dezinficirati ruke.
Ustanova za gospodarenje športskim objektima zadržava pravo onemogućiti pristup na intervju kandidatu za kojeg se pojave osnove sumnje na rizik zaraženosti COVID-19 ili njegovo postupanje ne bude u skladu s ranije navedenim.
Podijelite članak:
Skip to content