KOREKTIVNA GIMNASTIKA

Redovita tjelovježba održava i unaprjeđuje mentalno i tjelesno zdravlje ljudi svih generacija, a posebno je važna za osobe starije životne dobi kako bi poboljšali svoj zdravstveni status i kvalitetu života.

Kako bismo im to omogućili, Ustanova za gospodarenje športskim objektima pokreće novi sportski program „Korektivna gimnastika“.

Trening će se sastojati od vježbi disanja te različitih vježbi jednostavnih struktura gibanja kojima se poboljšava tonus mišića, čvrstoća kostiju, pokretljivost, snaga i fleksibilnost. Također, cilj programa je educirati osobe starije životne dobi kako samostalno vježbati i brinuti o svom tijelu.

Program će se provoditi dva puta tjedno u Športskoj dvorani „Vijuš“ – Plesna dvorana. Cijena programa je 80 kuna mjesečno, a upisati se možete svaki dan na recepciji Gradskih bazena.
Ovisno o broju prijavljenih polaznika, predviđeni početak programa je 5.listopada 2021. godine.

Podijelite članak:

Ostale novosti

7. Brodski ljetni kamp

  „Kad škola prođe Brodski ljetni kamp dođe!“ poznati je slogan popularnog ljetnog kampa kojeg i ove godine po 7. put zajednički organiziraju Grad Slavonski

Otvorenje Gradskog klizališta u Tvrđavi Brod

Poštovani korisnici, dana 12.12.2023. godine, u 17:00 sati otvara se Gradsko klizalište u Tvrđavi Brod. Grad Slavonski Brod i Ustanova za gospodarenje športskim objektima su,

Skip to content