Poziv na intervju za prijem u radni odnos – Voditelj sportskog programa

Sukladno  objavljenom Oglasu za prijem u radni odnos na određeno vrijeme od 3. rujna 2021. u Ustanovu za gospodarenje športskim objektima, Sektoru upravljanja, na radno mjesto Voditelj sportskog programa i liste kandidata prijavljenih na natječaj, a koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, p o z i v a m o  Vas da pristupite na intervju dana 14. rujna 2021. u 11:00 na adresi: Gradski bazeni, Stanka Vraza 2/a, Slavonski Brod (ured br. 2, prizemlje).

Na intervju mogu pristupiti kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz Oglasa i čije su prijave pravodobne i potpune, a koji nisu dobili obavijest o neispunjavanju uvjeta Oglasa putem elektroničke pošte.

 

PRAVILA I POSTUPAK PROVEDBE INTERVJUA

Prilikom provedbe intervjua obvezno je pridržavanje odluka stožera civilne zaštite te mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi prevencije širenja epidemije COVID-19, a osobito :

Organizacija- intervju će se održati na način da se u najvećoj mogućoj mjeri spriječi širenje epidemije COVID-19 te izbjegne neposredni kontakt osoba. Niti jedan sudionik ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu, simptome akutne respiratorne infekcije niti druge simptome koji ukazuju na rizik zaraženosti COVID-19.

Pri ulasku u objekt kandidatima će se izmjeriti tjelesna temperatura beskontaktnim toplomjerom.

Fizička distanca- Potrebno je održavati fizičku distancu među osobama od 2 metra. Održavanje fizičkog razmaka posebno je važno radi zaštite zdravlja osoba koje pripadaju osjetljivim skupinama.

Pridržavanje svih općih i higijenskih mjera- dostupnih na poveznici: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Maske za lice- Obvezno je nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru. Osim medicinskih maski mogu se koristiti i platnene maske za lice te druga pokrivala koja prekrivaju usta i nos.

Dezinficiranje ruku- Pri ulasku u objekt kandidati su obvezni dezinficirati ruke.

Ustanova za gospodarenje športskim objektima zadržava pravo onemogućiti pristup na intervju kandidatu za kojeg se pojave osnove sumnje na rizik zaraženosti COVID-19 ili njegovo postupanje ne bude u skladu s ranije navedenim.

Podijelite članak:
Skip to content