www.aktivnahrvatska.hr

Nova sezona nacionalnog projekta – www.aktivnahrvatska.hr, koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, u sezoni 2016. posjetit će šest gradova u kojima će nas vodeći stručnjaci aktivirati zanimljivim treninzima koji su prilagođeni svakome od nas.

Oduševljene boksom

Renata Sopek voditeljica je projekta te će svojim vlastitim primjerom dugogodišnjeg bavljenja raznim sportskim aktivnostima zasigurno pomoći mnogima. Trenutno Renata trenira boks, a ususret vježbanju u Slavonskom Brodu izjavila je: “Želite li se osloboditi stresa i negativne energije, moja je preporuka tjelovježba. Boks je primjer treninga koji će vam u tome dobro pomoći. Žene su njime oduševljene jer rade aerobni trening te rade na učvršćivanju kritičnih zona. Godinama kombiniram funkcionalni trening i boks, a u ovu kombinaciju sam zaljubila sve žene koje me pitaju za aktivan način života! Mi ćemo pak u Slavonskom Brodu prikazati jedan zanimljiv trening koji će vas zasigurno oduševiti!”

Zagrepčanka Anja Bijelić, studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, zajedno s kolegama vodit će treninge. Praktički je odrasla u gimnastičkim dvoranama gdje trenira ritmičku gimnastiku. Posljednje dvije godine profesionalno se bavi akrobacijama na šipki, dok joj je hobi pole dance. Osim sportskih priznanja izabrana je i za Miss Zadarske županije te je druga pratilja na izboru Miss Hrvatske. Dubrovčanka Lukrecija Dragić u vježbanje i aktivnost zaljubljena je od malih nogu. Sportska obitelj potaknula je Lukreciju na bavljenje atletikom. Uz sport, aktivna je članica dubrovačkog plesnog ansambla Linđo s kojim odlazi i na česte turneje te nastupa i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

Projekt Aktivna Hrvatska se nakon Slavonskog Broda nastavlja u Vodicama 28. svibnja, u splitskom hotelu Radisson Blu 18. lipnja, Dubrovniku 4. srpnja, zadarskom hotelu&spa Iadera 23. srpnja te u Zagrebu 10. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta.

 

Izvor: www.glas-slavonije.hr/298609/9/Atraktivne-sportasice-u-Slavonskom-Brodu

Logo_footer   
© 2016 UZGSO - Sva prava pridržana.

Pratite nas na: